Català Español English

Inici Universitat de Lleida
   

Benvinguts al web del Departament d'Administració d'Empreses.

El Departament d'Administració d'Empreses de la Universitat de Lleida desenvolupa la seva tasca principalment en la Facultat de Dret, Economia i Turisme, impartint docència en els graus d'Administració i Direcció d'Empreses, Turisme i Dret. També imparteix docència a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, a l'Escola Politècnica Superior, a la Facultat de Medicina i a la Facultat de Lletres.

Al seu torn el Departament d'Administració d'Empreses, coordina i dóna suport a les activitats i iniciatives docents i investigadores de quatre àrees de coneixement:

* Comercialització i Investigació de Mercats
* Economia Financera i Comptabilitat
* Organització d'Empreses
* Economia, Sociologia i Política Agrària

En l’aspecte docent, el Departament d'Administració d'Empreses integra al voltant de 55 professors i manté una intensa activitat formativa per a la preparació d'estudiants de nou accés al mercat laboral, per al reciclatge i especialització de professionals en exercici, i per a la formació d'investigadors i acadèmics. És per això, que el departament desenvolupa i participa regularment en diversos cursos de Postgrau, cursos d'especialització, cursos de formació i cursos d'extensió universitària. També participa en el programa de Doctorat en Dret i Administració d'Empreses.

En la faceta investigadora, el Departament d'Administració d'Empreses potència i desenvolupa activitats de recerca a través de la col·laboració en diferents projectes, i compta amb diversos grups de recerca. Així mateix, participa activament en la Càtedra de l'Empresa Familiar i a la Càtedra Santander d'Emprenedoria Universitària.

 

© 2008 Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida

Inici | Mapa Web | Contacta | Xhtml i Css