Català Español English

Inici Universitat de Lleida
   

Benvinguts al web del Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals (AEGERN).

El Departament d'AEGERN de la Universitat de Lleida desenvolupa la seva tasca principalment en la Facultat de Dret, Economia i Turisme, impartint docència en els graus d'Administració i Direcció d'Empreses, Turisme i Dret. També imparteix docència a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, a l'Escola Politècnica Superior, a la Facultat de Medicina i a la Facultat de Lletres.

Al seu torn el Departament d'AEGERN, coordina i dóna suport a les activitats i iniciatives docents i investigadores de quatre àrees de coneixement:

* Comercialització i Investigació de Mercats
* Economia Financera i Comptabilitat
* Organització d'Empreses
* Economia, Sociologia i Política Agrària

En l’aspecte docent, el Departament d'AEGERN integra al voltant de 50 professors i manté una intensa activitat formativa per a la preparació d'estudiants de nou accés al mercat laboral, per al reciclatge i especialització de professionals en exercici, i per a la formació d'investigadors i acadèmics. És per això, que el departament desenvolupa i participa regularment en diversos cursos de Postgrau, cursos d'especialització, cursos de formació i cursos d'extensió universitària. També participa en el programa de Doctorat en Dret i Administració d'Empreses.

En la faceta investigadora, el Departament d'AEGERN potència i desenvolupa activitats de recerca a través de la col·laboració en diferents projectes, i compta amb diversos grups de recerca. Així mateix, participa activament en la Càtedra de l'Empresa Familiar i a la Càtedra Santander d'Emprenedoria Universitària.

 

© 2008 Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida

Inici | Mapa Web | Contacta | Xhtml i Css